HTML

Honlapkészítés, keresőopitmalizálás és online-marketing



A blogot a Seologik munkatársai írják.

Kérdése van? Írjon nekünk!
------------------------- Facebook
Twitter

Hasznos tanácsok honlapindításhoz

2010.03.20. 11:44 repalaki edomer

Egy üzleti célú honlap készítése ma már korántsem számít óriási befektetésnek. Egy középvállalkozás éves költségvetésébe kényelmesen elfér egy igényes oldal elkészítése és fenntartása. A tájékozatlan érdeklődő azonban gyakran kellemetlen meglepetésekkel találkozhat ezen a téren, így íme néhány jótanács, melyet érdemes szem előtt tartani a tárhelyválasztástól az online-marketingig.

  • A tárhely legyen arányos a várható forgalommal: egy statikus oldalhoz, portfolóióhoz elég 200-500 Mb. Egy ingyenes tárhelyszolgáltató csalogató megoldás lehet, ám a valószínűleg vele járó későbbi kellemetlenség miatt használtuk nem ajánlott.
     
  •  A domain megválasztásánal ügyelni kell a megjegyezhetőségre, valamint a cég profiljának megfelelő bejegyzésre. Érdemes igénybevenni a .eu domainterületet is, itt jóval kevesebb a már foglalt domain.
     
  •  A honlap elkészítését bízzuk szakemberre: a barátok, ismerősök által kispénzért készített honlapok rendszerint már idejétmúlt technikai megoldásokkal készülnek. Általános tapasztalat, hogy az ilyen oldalak fél éven belül komoly felújításra szorulnak, vagy egyszerűen használhatatlanná vának.
     
  • Nincs mindenre jó csodaszer: minden honlaphoz, minden célhoz más megoldást kell taláni. A csodálatos online marketingmódszerek, melyek többszáz százalékos hasznot ígérnek általában általános tanácsok gyűjteménye, melyek megfogadása minden bizonnyal hasznos, ám ezekért fizetni semmi esetre sem ajánlott.
     
  • A most méltán népszerű közösségi média - facebook, twitter, blogok - eszközeinek felhasználása értő kezekben költség szempontjából is hatékonyabb, a lehetséges vevők visszajelzéseinek követésére, a velük folytatott párbeszédre pedig kiváló. A magyar üzleti szférában már számos résztvevő felismerte ennek fontosságát, sosem késő csatlakozni!

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://seologik.blog.hu/api/trackback/id/tr721854287

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása