HTML

Honlapkészítés, keresőopitmalizálás és online-marketing



A blogot a Seologik munkatársai írják.

Kérdése van? Írjon nekünk!
------------------------- Facebook
Twitter

Linképítés trükkök

2009.11.12. 14:35 gored

Lehetséges kevés bejövő linkel is jó helyezéseket elérni a találati listákon, abban az esetben, ha kevés versenytársunk van a piacon. Amint több honlap jelenik meg a kulcsszavunkra, azok az oldalak fognak előre kerülni, amelyek több bejövő linkkel rendelkeznek. Ezért ha jobb eredményeket akarunk elérni az oldalunknak, meg kell győznünk másokat, hogy rakják ki a linkünket a honlapjaikra. Néhány egyszerű, d eannál hatásosabb tipp, hogy hogyan is tudjuk ezt elérni.

 

Keressünk rá a kulcsszavainkra és nézzük meg a találati listát. Ha találunk olyan oldalakat, amelyek jó helyezést érnek el az adott kulcsszavakra és nem tartoznak a konkurenciánk közé, akkor érdemes felvenni velük a kapcsolatot, hajlandóak-e elhelyezni a linkünket az oldalukon.

Vannak oldalak, amelyek az általunk kiszemelt kulcsszavak témájában írnak cikkeket. Ha ezek a cikkek nem mellékelnek gyakorlati példákat, megkérhetjük őket, hogy mellékeljék a mi oldalunk linkjét.

Sokszor előfordul, hogy értékelést írnak a vállalatunkról, cégünkről, de nem mellékelik az oldalunkra mutató linkeket. Vegyük fel a kapcsolatot a cikk írójával és kérjük meg, hogy illessze be a linkünket.

Ha egy oldal linkel ránk, úgy, hogy az oldalunk címe maga a link, kérjük meg az oldal tulajdonosát, hogy a webcímünk helyett a számunkra fontos kulcsszó szerepeljen a linkben.

Ha egy honlap az egyik konkurensünk honlapjára linkel, az nagy valószínűséggel a mi oldalunkra is linkelni fog.

 

Szólj hozzá!

Címkék: google seo keresőoptimalizálás linképítés seologik


A bejegyzés trackback címe:

https://seologik.blog.hu/api/trackback/id/tr301520261

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása