HTML

Honlapkészítés, keresőopitmalizálás és online-marketing



A blogot a Seologik munkatársai írják.

Kérdése van? Írjon nekünk!
------------------------- Facebook
Twitter

Google Caffeine

2009.12.12. 20:29 gored

Caffeine

A Google a Caffeine (koffein) nevet adta a legújabb algoritmus frissítésének, ami valószínűleg az ünnepek után fog működésbe lépni. Egyelőre úgy tűnik, hogy többről van szó, mint egy egyszerű frissítésről, több olyan nagyobb változtatást is eszközölni fognak, amely módosíthatja honlapunk elhelyezkedését a találati oldalakon. Ugyan hivatalos és pontos információkat még nem közölt a Google a változtatásokról, néhány információ már fellelhető neten, így érdemes ezek alapján felkészülni az esetleges változtatásokra. Nézzük meg, mire számíthatunk az ünnepek után.

Honlapunk sebessége
A Google ezentúl nagyobb jelentőséget fog tulajdonítani honlapunk sebességének. Ha már eddig is lassan jelent meg az oldalunk, érdemes elgondolkodni tárhely váltásról, vagy átnézni a honlapunkat, hogy milyen változtatásokkal lehetne a méretét csökkenteni. (pl. képek helyett HTML használata)

Rossz linkek
Ha túl sok hibás linket tartalmaz az oldalunk, a Google az eddiginél még jobban hátrasorolhat minket a találati eredmények között. Érdemes átnézni az oldalunkon lévő linkeket, könnye előfordulhat, hogy 1-2 általunk linkelt honlap időközben megszűnt.

Rossz szomszédok
A Google eddig is negatívan értékelte, ha olyan oldalakra linkeltünk, amelyek esetleg SPAM információt tartalmazhattak. A jövőben várhatóan ez a faktor még nagyobb súlyozást kap.

Honlapunk minősége
A Caffeine várhatóan részletesebben megvizsgálja honlapunk logikai felépítését, használhatóságát.

Közösségi linkek
Várhatóan a Google jobban fogja díjazni azt, ha különböző közösségi oldalakról (Facebook, Twitter stb.) linkelnek ránk.

Azoknak a honlapoknak, amelyek optimalizált tartalommal, jó design-al és könnyű navigációval rendelkeznek és sok link mutat rájuk közösségi oldalakról, a jövőben sem kell tartani attól, hogy eredménytelenek lesznek a Google találati oldalain.

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: seo keresőoptimalizálás seologik google caffeine


A bejegyzés trackback címe:

https://seologik.blog.hu/api/trackback/id/tr161593076

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása