HTML

Honlapkészítés, keresőopitmalizálás és online-marketing



A blogot a Seologik munkatársai írják.

Kérdése van? Írjon nekünk!
------------------------- Facebook
Twitter

Képek optimalizálása a honlapunkon

2009.12.01. 16:23 gored

Ha rákeresünk valamire a Google-ban, sokszor az organikus találatok előtt a kulcsszavakra releváns képeket látunk. Mivel ezek a képek megelőzik a találatokat, érdemes nekünk is optimalizálni az oldalunkon lévő képeket, mivel ezzel is több látogatót nyerhetünk honlapunknak. Íme néhány tipp, hogyan is kerülhetünk a legjobb képek közé:

1. Használjuk az általunk kiválasztott kulcsszavunkat a kép nevében. Ha több szóból áll a kulcsszavunk, használjunk kötőjeleket a szavak között!

2. Használjuk ki a képek „Alt” leírását. Érdemes a kép nevét az alt-hoz beállítani, kötőjelek nélkül, minden szót nagybetűvel kezdve.

3. Hasonló módon állítsuk át a kép „title” értékét is.

4. A Google előrébb sorolja azokat képeket, amelyek nagyobb felbontással rendelkeznek. Az oldal HTML kódjába feltétlenül tüntessük fel a kép méreteit.

5. Fontos, hogy a kép előtt vagy után szerepeljenek a kulcsszavaink. Helyezzük el a kulcsszavakat a képek közelében.

Szólj hozzá!

Címkék: google keresőoptimalizálás képek seologik


A bejegyzés trackback címe:

https://seologik.blog.hu/api/trackback/id/tr151566629

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása