HTML

Honlapkészítés, keresőopitmalizálás és online-marketing



A blogot a Seologik munkatársai írják.

Kérdése van? Írjon nekünk!
------------------------- Facebook
Twitter

Hogyan kerüljünk az organikus találatok elé, anélkül, hogy fizetnénk érte?

2009.11.03. 00:00 gored

Ha a hagyományos találatok elé akarunk kerülni, általában egy PPC hirdetéssel tehettük meg ezt a legkönnyebben. Azonban van egy ügyes kis mód, hogy teljesen ingyen megelőzhessük a versenytársainkat.

Szeptemberben jelentette be a Google, hogy immár Magyarországon is lehetőség van cégünk adatainak a feltöltésére a Google Maps adatbázisába. Ezzel egy időben minden olyan keresésre, amely a kulcsszó mellett tartalmaz egy földrajzi nevet, megpróbál minden olyan céget összegyűjteni, amelyek relevánsak az adott kulcsszóra és az adott földrajzi térségben helyezkednek el.

 

Azok a találatok, amelyek be vannak regisztrálva a Google Maps adatbázisába és földrajzilag kapcsolódnak, a hagyományos találatok előtt jelennek meg. Ezért erősen javasolt, hogy cégünket minél hamarabb regisztráljuk a Maps adatbázisába, hiszen rögtön előnyt szerezhetünk a többi találattal szemben.

 

Szólj hozzá!

Címkék: seo keresőoptimalizálás google maps


A bejegyzés trackback címe:

https://seologik.blog.hu/api/trackback/id/tr171487890

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása