HTML

Honlapkészítés, keresőopitmalizálás és online-marketing



A blogot a Seologik munkatársai írják.

Kérdése van? Írjon nekünk!
------------------------- Facebook
Twitter

Mit tegyünk a honlapunkra mutató, rossz minőségű linkekkel?

2009.10.30. 22:50 gored

A Google Wemasters hivatalos blogján olvashatunk egy rövid összefoglalót, hogy mit kell tennünk, ha a honlapunkra rossz minősítéssel rendelkező oldalak mutatnak. Pár mondatba összeszedtem a lényeget:

  1. A Google a rangsorolás közben fontos elemként kezeli az oldalunkra mutató linkeket, azonban ezen kívül még rengeteg, egyéb dolgot vizsgál. Ezek között van az oldalunk tartalma, az oldal struktúrája és honlapon lévő kulcsszavak elhelyezkedése.
     
  2. Ha jó minősítésű honlapunk van, és azt vesszük észre, hogy alacsony minősítésű oldalakról linkelnek ránk, próbáljuk meg felvenni az oldal készítőjével a kapcsolatot, hogy távolítsa el a ránk mutató linket.
  3. Ha nem kapunk választ a kérésünkre, próbáljuk meg azokra a linkekre koncentrálni, amelyek az ellenőrzésünk alatt vannak.
     
  4. Ha esetleg SPAM gyanús linkeket találunk, értesíthetjük arról a Google-t, hogy vizsgálják ki.

Eredeti cikk:
http://bit.ly/17YGiO

Szólj hozzá!

Címkék: google seo keresőoptimalizálás backlink seologik


A bejegyzés trackback címe:

https://seologik.blog.hu/api/trackback/id/tr811487880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása